Omskær din søn illegalt og tjen 8.800,-

EMi5jW8aRetten i Århus har talt. En familie lod deres søn omskære hos en kendt og tidligere dømt kvaksalver. Faren holdt ham endda nede under overgrebet.

Jurist Hans Jørgen Lassen beskriver sagens detaljer i indlægget Det betaler sig i Weekendavisen d.d. (klik på billedet for at læse hele indlægget).

Lille X var født for tidligt og havde været indlagt i en længere periode efter fødslen.

Da han blev rask nok til at blive udskrevet valgte forældrene at lade ham omskære hjemme i stuen.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100,- pr. kalenderår

Som følge af overgrebet udviklede han en livstruende infektion, der førte til blodforgiftning og muligvis meningitis. Han blev indlagt og kraftigt medicineret for at redde hans liv.

Hvordan der går ham i dag, vides ikke.

Hans forældre betalte 1.200,- for overgrebet, men blev tilkendt 10.000,- i erstating fra kvaksalveren. Dermed har de tjent 8.800,- på at udsætte deres egen søn for livsfare ved at bortamputere hans forhud.

Forhuden er ubetinget den mest følsomme del af penis og formentlig den allermest følsomme del af hele drengekroppen.

Kvaksalveren blev for anden gang dømt for kvaksalveri. Derudover fik han en dom for vold. Det er første gang i Danmarkshistorien, at der er faldet dom for vold i forbindelse med en omskæring.

Radio24syv har tidligere fortalt om lille X sag. Udsendelsen blev sendt på hans 1 års fødselsdag d. 15. oktober 2015. Du kan finde indlægget på Intact Denmarks Facebookside. (Giv den gerne et ‘like’ med på vejen og inviter vennerne med).