Omskær din søn illegalt og tjen 8.800,-

EMi5jW8aRetten i Århus har talt. En familie lod deres søn omskære hos en kendt og tidligere dømt kvaksalver. Faren holdt ham endda nede under overgrebet.

Jurist Hans Jørgen Lassen beskriver sagens detaljer i indlægget Det betaler sig i Weekendavisen d.d. (klik på billedet for at læse hele indlægget).

Lille X var født for tidligt og havde været indlagt i en længere periode efter fødslen.

Da han blev rask nok til at blive udskrevet valgte forældrene at lade ham omskære hjemme i stuen.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100,- pr. kalenderår

Som følge af overgrebet udviklede han en livstruende infektion, der førte til blodforgiftning og muligvis meningitis. Han blev indlagt og kraftigt medicineret for at redde hans liv.

Hvordan der går ham i dag, vides ikke.

Hans forældre betalte 1.200,- for overgrebet, men blev tilkendt 10.000,- i erstating fra kvaksalveren. Dermed har de tjent 8.800,- på at udsætte deres egen søn for livsfare ved at bortamputere hans forhud.

Forhuden er ubetinget den mest følsomme del af penis og formentlig den allermest følsomme del af hele drengekroppen.

Kvaksalveren blev for anden gang dømt for kvaksalveri. Derudover fik han en dom for vold. Det er første gang i Danmarkshistorien, at der er faldet dom for vold i forbindelse med en omskæring.

Radio24syv har tidligere fortalt om lille X sag. Udsendelsen blev sendt på hans 1 års fødselsdag d. 15. oktober 2015. Du kan finde indlægget på Intact Denmarks Facebookside. (Giv den gerne et ‘like’ med på vejen og inviter vennerne med).

 

7 kommentarer til “Omskær din søn illegalt og tjen 8.800,-

 1. Din tone er ubehagelig, og det er – igen – en uskik, at man kan vrisse og være anonym, som man jo er bare med et fornavn. Det er fejt. Nu er det sådan, at jeg har studeret jødedom og De fem Mosebøger (en hæslig læsning på alle planer) og researchet på Nettet i adskillige år, og har endda skrevet en bog om/mod omskæring. Dernæst har jeg via foreningen her, læst tonsvis af materialer, fra uhildede eksperter i lægestanden o.m.a.
  En vanvittigt høj alder legitimerer ikke operative indgreb på raske drengebabyers penis. Et andet eksempel: Grindedrab og tyrefægtning er sørme også ældgamle skikke, det bliver de ikke bedre og mere legitime af. Dyremishandling er og bliver dyremishandling, ikke-sandt?

  Jeg véd godt, at Bent Lexner har fingernemme, men han er og bliver en ikke-lægelig person.
  Han er også voldsomt arrogant, og han truer flertallet af danskere med sin minoritets-terror: Hvis der kommer lov mod drengeomskæring, er “det bare at slukke og slukke for os jøder efter 400 år, og rejse fra Danmark.” Så kan vi sidde tilbage med et uha – vi forfølger jøder og er i slægt med nazisterne. Magen til usmagelig propaganda for grimme operative ritualer skal man lede længe efter.
  Når du henviser til jødiske ssskoledrenge bag “fem meter høje pigtrådshegn”, kan jeg forstå, hvor din sympati ligger. Uha, palæstinenserne truer de jødiske drenge og piger, men mon ikke de kunne leve i tryghed og frit, hvis Isaelsk militær ikke bombede Gaza og så videre? Nu skal jeg jo heller ikke lave ubehagelig tone, men hvis man studerer Historien, er det uomtvisteligt, at jøderne med zionisterne i front lavede etnisk udrensning og fordrivelse af palæstinenser-arabere i Palæstina. Fra cirka 1920 og frem til den dag i dag. Anbefaling: Hør Miko Peleds diverse foredrag på youtube.
  Zionismen og zionisterne er Israels forbandelse og som Peled siger: There is nothing jewish about Zionism. There is nothing jewish about Israel. Sagt af en jødisk fredsaktivist for palæstinensernes sag…

  venlig hilsen fra Eske Holm, forfatter mm

 2. Kan man kommentere bare med et fornavn: Niels? Han er hånlig over for mig og betragter i øvrigt omskæring som et “ubetydeligt indgreb”. Ak, og HAN beskylder mig for ikke at ane, hvad jeg taler om!
  ‘Jeg anbefaler denne Niels at undersøge omskærelsen konsekvenser.
  Jeg er helt klar over, hvordan sagerne står. Når man som jeg er modstander af den ortodokse jødedoms lovreligion og altså modstander af at skære og klippe i drengebabyers seksuelle finmekanik-anatomi, så kan man få tanken om at melde Lexner og co – inklusive Martin Krasnik – til politiet. det ville skabe røre i andedammen. Man kan jo trække anklagen tilbage dagen får retssagen…
  Martin Krasnik er efter eget udsagn ateist. Han er også “ærkezionist” – zionsimen er en højre-national bevægelse uden særlige religiøse kendetegn. Krasnik lader sin dreng omskære, fordi omskærelsen for far betyder meget for faderens jødiske identitet. Det fortæller han. Det er uhørt at forgribe sig operativt på sin søns kønsdele for at stimulere sin egen jødiske og ateistiske identitet. Føj, for dén, siger jeg bare. Det er som ar brændemærke et stk kvæg for at pege på, hvilken flok, det tilhører. Han burde politianmeldes, han har ikke engang en religiøs motivation! Jeg har lavet analogien før: Hvad med en Bandidos-rocker, som er tatoveret over hele kroppe,, og han tatoverer sin drengebaby på samme måde, for SELV at føle bande-identitet?

 3. Hej Mia

  Undskyld det sene svar. Vi har overset din kommentar.

  De mest almindelige former for pigeomskring kan være meget svære at konstatere, når arrene er helet. Normalt fjernes forhuden omkring klitoris og måske en del af de indre kønslæber. Det sker ligeledes meget ofte, at en del af klitoris fjernes.

  Da alle kvinder er skabt forskelligt og arvæv ikke er lette at se på de kvindelige kønsorganer, kan det dog være meget svært at se, om det er foretaget nogen form for kønskirurgi på raske pigers kønsorganer.

  Dermed er det alene de meget invasive former for kvindelig kønslemlæstelse, der kan konstateres senere i livet. Der vil typisk være tale om fjernelse af hele klitoris og/eller kønslæber samt evt. sammensyning af skeden. Det sker med jævne mellemrum, at man på fødegangene møder kvinder, der har været udsat for disse indgreb.

  For 2 år siden blussede debatten om reinbulation op, altså gensammensyning efter fødslen. Nogle fødegange tilbød nemlig at reinfibulere (man kan også kalde det genomskære) kvinder, der har været sammensyet før. Sundhedsministeren valgte at indskærpe, at reinfibulation naturligvis ikke er tilladt.

  Læs mere her http://www.gyncph.dk/procedur/ref/obstet/skaerpelse_reinfibulation_210814.pdf

  – Lena Nyhus, forkvinde

 4. Hej Lena

  Er der nogen jordemødre der nævner at de på fødegangene oplever omskåret unge kvinder ? Det må da være et oplagt se at undersøge om det er en problematik

  Mvh mia

  Den søndag den 6. december 2015 skrev “Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn” :

  > Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter) posted: “Retten i Århus har talt. En > familie lod deres søn omskære hos en kendt og tidligere dømt kvaksalver. > Faren holdt ham endda nede under overgrebet. Jurist Hans Jørgen Lassen > beskriver sagens detaljer i indlægget Det betaler sig i Weekendavisen d.d. > (klik p”

 5. Hej Niels

  Du har ret i, at Lexner er uddannet til at foretage omskæring og at der ydermere angiveligt er en læge til stede, når indgrebet gennemføres, helt i tråd med de nuværende regler for omskæring herhjemme.

  Desværre er det ikke korrekt, at der aldrig har været rapporter om uregelmæssigheder. Tidligere overlæge ved Rigshospitalet Preben Kierkegaard fortæller om komplikationer som følge af omskæringer foretaget af Lexner, og vi er i Intact Denmark bekendte med et par andre sager, som de pågældende familier ikke ønsker at få frem i offentligheden.

  Det er der nu ikke noget mærkeligt ved. Alle operative indgreb medfører risici. Samtlige omskæringer foretaget af læger under almindelige kliniske forhold medfører ligeledes risici. Så selvom Lexner hævder at have en 0% komplikationesrate er der ingen grund til at tro, at han skulle være hverken bedre eller værre til at omskære end diverse læger.

  Omskæring medfører altid tab af funktion og følsomhed og indebærer altid en risiko for komplikationer. Den bedste måde at undgå begge dele er simpelthen at lade være med at skære i raske børn.

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/l%C3%A6ge-bent-lexner-lyver-om-omsk%C3%A6ringer

  – Lena Nyhus, forkvinde

 6. Det er tydeligt, at du ikke har den fjerneste anelse om hvad du skriver om. Bent Lexner er kvalificeret til at foretage det ubetydelige indgreb efter at have gennemgået en række kurser under lægelig supervision. Desuden er alle omskæring overvåget af en læge, og der er ingen rapporter om uregelmæssigheder ind til nu.
  Jøder har foretaget omskæring i over 5000 år, og tydeligvis er det ikke gået ud over dette folks intellekt eller formering, eller mener du dig i stand til at modbevise det måske?
  Hvis du er så interesseret i jødiske drenges bekymringer, så start med at forklare dem, hvorfor de skal gå i skole bag 5 meter højt pigtrådshegn…..

 7. Har nævnt det før:
  Man burde melde fhv. Overrabbiner Bent Lexner til politiet for hans mangeårige praksis som kvaksalver, for han har pralet af over de tusinde omskæringer, han har udført. “Mon ikke jeg i det mindste er lige så dygtig som en læge?”
  Er Lexner medicinsk uddannet? Øvelse gør mester eller hvad? Bliver man “ekspert” og fagligt kvalificeret af bare at udføre mange omskæringer og være iklædt Overrabbiner-tøj og have jødiske ritualer rundt om sig?

  Og så burde man i kampen mod drengeomskæring appellere til jødiske mødre. Her kunne et kvindeoprør være på sin plads. Det er jo yderligere formørket, at mødrene skal se (?) eller erfare, at deres nyfødte drengebabyer omskæres. Inderst inde må enhver jødisk ny-mor afsky handlingen:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.