Medlemsportal

Medlemmer af Intact Denmark kan benytte medlemsportalen til at vedligeholde kontaktoplysninger, tilmelde sig arrangementer o.l.

Bliv frivillig i Intact Denmark

Som medlem af Intact Denmark – Forening mod børneomskæring har du en række muligheder for at deltage i indsatsen for børns rettigheder. Hvis du vil snuse til aktiviteterne, kan du deltage i vores Intact Denmarks ressourcegruppe på Facebook. Der får du et overblik over foreningens daglige arbejde. Ressourcegruppen er forbeholdt betalende medlemmer af foreningen.

Vi må hjælpes ad, for vi skal jo skabe verdenshistorie. Danmark skal være det første land i verden, der indfører en aldersgrænse for omskæring af raske drenge. Dernæst skal Danmark fungere som foregangsland for arbejdet for børns ret til egen krop verden over.

Du har også mulighed for selv at tage initiativ til aktiviteter i foreningen. Måske skal vi lave et foredragsarrangement i dit lokalområde? Måske skal vi deltage i undervisningen på dit barns skole? Eller måske kan du finde en sponsor, der vil donere t-shirts og penge til sagen for hver løbet kilometer ved næste halvmarathon? Du kan sikkert komme på mange flere gode ideer og vi er lutter øren.

Ressourcegruppen

Betalende medlemmer af Intact Denmark har mulighed for at deltage i Ressourcegruppen på Facebook, hvor der løbende er interne debatter, erfaringsudvekslinger og deling af fakta.