Intact Denmark politianmelder omskærere fra TV2 dokumentar

I TV2 dokumentaren Omskæring bag lukkede døre deltog to illegale omskærere, der var inviteret til at omskære et raskt drengebarn. Den ene medbragte blandt andet en loddekolbe til formålet. Udsendelsen kan ses på TV2Play og der er skrevet adskillige indlæg om den i medierne. Der kommer flere indlæg i de kommende dage.

Vær opmærksom på, at det vigtige fokus på illegale omskæringer sommetider fører til at nogle argumenterer for omskæringer under såkaldt “ordentlige forhold” i sundhedssystemet. Det er en afledningsmanøvre, som man skal være påpasselig med. Læs mere herom i Intact Denmarks nyhedsbrev.

Politianmeldelsen kan læses her:

“Intact Denmark anmelder hermed Abu Jalal (Sverige) og Abo Hassam (Tyskland) for grov vold og udførelse af lægeforbeholdt virksomhed uden autorisation, idet de begge efter eget udsagn har omskåret flere hundrede raske drenge i Danmark velvidende, at de handlede i strid med danske love og regler.

Forholdene er dokumenteret i TV2s dokumentar ”Omskæringer bag lukkede døre” bragt d. 14. oktober 2021. Da Politiet indenfor det seneste år har forlist hele to anmeldelser af andre forhold indgivet af Intact Denmark, har vi for en god ordens skyld valgt at fremsende denne anmeldelse i kopi til Folketingets Ombudsmand i håbet om, at vores anmeldelse denne gang ikke forlægges men behandles korrekt.

Vi imødeser kvittering med sagsnummer inden d. 21. oktober 2021.”