Socialdemokratiet (A): Imod en aldersgrænse.

Har på sin kongres 2018 besluttet, at partiets officielle politik er at arbejde imod en 18 års mindstealder for omskæring af børn. Den samlede folketingsgruppe vil stemme imod.

Radikale Venstre (B): Fritstillet.

Landsmødet vedtog d. 15. september 2013 en resolution mod drengeomskæring og partiet arbejde nu officielt på at få indført lovgivning mod omskæring af raske umyndige drenge. Dog er partiets folketingsmedlemmer ikke forpligtede til at følge partiets politiske resolutioner. Folketingsgruppen har siden 1. behandlingen i folketingsperiode 2020/21 været fritstillede.

Det Konservative Folkeparti (C): Fritstillet.

Nye Borgerlige (D): For en aldersgrænse.

Som parti bakker Nye Borgerlige op om en aldersgrænse, dog med undtagelse af Peter Seir Christensen, der er undtaget for partilinjen.

Socialistisk Folkeparti (F): For en aldersgrænse.

På baggrund af vedtagelse af nedenstående resolution under partiets landsmøde i 2016 er folketingsgruppen samlet opbakkende for en aldersgrænse: “Derudover skal vi sikre menneskers ret til at bestemme over egen krop, derfor vil SF gå i dialog med de forskellige religiøse samfund og arbejde for en minimumsalder for drengeomskæring.”  – Resolutionstekst (2016)

Liberal Alliance (I): For en aldersgrænse.

Dansk Folkeparti (O): For en aldersgrænse. 

Dansk Folkepartis gruppe støtter en aldersgrænse, dog med undtagelse af Marie Krarup, Søren Espersen og Morten Messerschmidt, der er undtaget for partilinjen.

Venstre (V): Imod en aldersgrænse. 

Venstres gruppeledelse har fastlagt partilinjen om, at Venstre er imod en aldersgrænse. Denne ledelsesbeslutning er der dog ikke enstemmig enighed om i folketingsgruppen, da Hans Christian Schmidt har udtalt, at han vil stemme imod partilinjen.

Enhedslisten (Ø): For en aldersgrænse.

Forhenværende sundhedsordfører Stine Brix bekendtgjorde i på facebook den 8. maj 2018, at Enhedslisten støtter borgerforslaget om at indføre en aldersgrænse for drengeomskæring. Der understreges, at denne beslutning ligger i forlængelse af Enhedslistens årsmødebeslutning fra 2008, hvor det klart slås fast, at partiet er imod drengeomskæring.

Alternativet (Å): For en aldersgrænse.

Frie Grønne: Fritstillet. 

Mens formand Sikander Siddique er imod en aldersgrænse, er Susanne Zimmer for og Uffe Elbæk i tvivl.