fbpx

Lad os ændre verden sammen, et barn af gangen.
Stop omskæring af raske børn nu

Årsmedlemskab koster kr. 100,- for private og kr. 500,-  for organisationer og firmaer. Vi bruger pengene til at oplyse befolkningen og politikerne om kønslemlæstelse af børn, så vi kan få ændret lovgivningen.bigstock-Happy-Laughing-Baby-Face-34762490

KLIK HER FOR TILMELDING

Klik på linket og udfyld og send formularen. Derefter betragtes det som en bindende indmeldelse i foreningen. Du kan til enhver tid melde dig ud igen. Vi sender dig hurtigst muligt en kvittering og et kontonummer, som du kan overføre til. Husk at angive medlemsnummer. Tusind tak for din støtte.

Hvis DU har lyst til at engagere dig aktivt i Intact Denmarks arbejde må du meget gerne skrive til kontakt@intactdenmark.dk.

Overfør gerne dit kontingent direkte via

 • MobilePay 39365

 • Danske Bank Foreningskonto 9570 12145314

Donationer til foreningen er også meget velkomne. På forhånd tusind tak.

* Det er vigtigt, at du angiver en fungerende emailadresse, da vi sender alle oplysninger vedr. dit medlemsskab via email.

Doctors

Man skærer da ikke i raske børn


* Ved udmelding klik her.

17 kommentarer til “Bliv medlem

 1. Jeg vil gerne være medlem af Intact Denmark , og overfører snart de 100 kroner , det koster i medlemsskab.
  Jeg har allerede synes godt om Intact Denmark på facebook !
  Det er en vigtigt sag at kæmpe ..

 2. Jeg vil gerne være medlem af Intact Denmark og støtte det vigtige arbejde i at gøre det til en rettighedssag, at drenge selv kan vælge at lade sig omskære eller ej som myndige. Min egen dreng har gudskelov sin forhud takke være en nyuddannet læge, der viste at forhudsforsnævring kan afhjælpes med salve. Dengang for 8 år siden var jeg ikke bevist om, hvor vigtig forhuden var for min drengs fremtidige seksualliv. Omskæring af drenge, var slet ikke noget jeg tænkte på som et problem før, at jeg faldt over en film på youtube, om omskæring af spæde drenge fra USA, uden bedøvelse. Jeg var meget rystet over den mangel på empati og forståelse for de smerter små nyfødte spædbørn bliver udsat for, af læger der har skrevet under på lægeløftet om, ikke at gøre skade. Det er mig uforståeligt, at de kan arbejde når en baby skriger og skriger imens de skære. Kroppen husker alt hvad man oplever af smerte og den vigtige tilknytning, mellem mor og barn risiker at gå tabt. I Danmark risiker børn også at lide smerter, det skal stoppes og jeg håber at folketinget tør gøre noget ved det og forbyde omskæring af børn.

 3. bare et lille pip:
  Når man skal afsende (det hedder ellers SEND) så står der ved medlemsskab “tilføj”

  og en kommentar? Jeg tror, jeg skal klikke på Skriv kommentar, men det er noget sprogligt sludder
  jeg skal jo sende den, jeg allerede har skrevet hm?
  Nå, nej, jeg klikker på skriv.. og skal så udfylde email adresse ?

 4. Lad nu børn være børn, det kan sgu være svært nok endda ! At børn så skal påduttes forældres religiøse overbevisninger med dertil hørende ritualer ,- det må de leve med til de flytter hjemmefra ! Men at børn fysisk skal fravristes noget, som er en naturlighed de er født med, og ikke får retten eller muligheden for at vælge fra og til, – det krænker, synes jeg, børns menneskerettigheder !

Der er lukket for kommentarer.

Tema: Pena af Anariel Design.