Bliv medlem af Intact Denmark

Bliv medlem af Intact Denmark og vær med til at beskytte raske børn under 18 år mod omskæring og anden kønskirurgi. Sammen gør vi en forskel. Man skærer da ikke i raske børn.

Medlemsskab

Årsmedlemskab koster kr. 200. Kontingentet opkræves ved indmeldelse og gælder til 31. december i indeværende år.

De følgende år opkræves medlemskontingentet i årets første kvartal og gælder perioden 1. januar til 31. december. Medlemsskabet fortsætter automatisk, indtil du melder dig ud af foreningen (se nedenfor).

Indmeldelse

Det letter foreningens administration, hvis du betaler med Dankort, men du kan også vælge at betale med MobilePay eller kontooverførsel, hvis du foretrækker det. Du modtager en kvittering for indmeldelse, når indmeldelse og betaling er registreret. Husk at tjekke dit spamfilter.

Vigtigt! Husk at angive emailadresse ved indmeldelse. Al kommunikation foregår pr. email.


Dankort, Visa og Mastercard
DKK200

MobilePay 39365 eller
kontooverførsel 9570 12145314
DKK200

Donationer

Intact Denmark modtager meget gerne donationer på MobilePay 69159 eller kontooverførsel til 9570 12665253. Husk gerne at angive navn og evt. medlemsnummer på overførslen. Vi vil så gerne kunne takke pænt.

Spørgsmål

Spørgsmål vedr. indmeldelse bedes rettet til Intact Denmarks kasserer på kasserer@intactdenmark.dk.

Intact Denmarks formål

Medlemsfordele

  • Medlemmer af Intact Denmark deltager i fastlæggelsen af foreningens politik.
  • Medlemmer af Intact Denmark kan optages i vores aktive medlemsforum på Facebook. Der foregår alle interne debatter om politiske initiativer og events.
  • Medlemmer af Intact Denmark er stemmeberettigede ved årets generalforsamling.
  • Medlemmer af Intact Denmark har mulighed for at deltage i foreningens aktive arbejde, herunder foredrag, folkemøder etc.
  • Medlemmer af Intact Denmark kan deltage i foreningens sociale events som f.eks. pride parader og festligheder.

Aktivt medlemsskab

Hvis DU har lyst til at engagere dig aktivt i Intact Denmarks frivillige arbejde, kan du skrive til kontakt@intactdenmark.dk. Beskriv gerne dine kompetencer, interesser og hvor meget tid, du har lyst til at bruge. Vi glæder os til at høre fra dig.

Udmeldelse

Du kan til hver en tid opsige dit medlemskab af Intact Denmark, men kan ikke få kontingentet refunderet. Udfyld formularen nedenfor med navn og medlemsnummer og angiv gerne, hvorfor du melder dig ud, så vi kan blive dygtigere fremover. Tak for din støtte indtil nu. Sammen har vi gjort en forskel. Man skærer da ikke i raske børn.

Doctors

Man skærer da ikke i raske børn