Ny forening kæmper mod omskæring af børn, både piger og drenge

Ny forening kæmper mod omskæring af børn, både piger og drenge  skriver Den Korte Avis om Intact Denmark – Forening mod børneomskæring.

freedigitalphotos.net

“De fleste mennesker ved ikke hvad ´rituel drengeomskæring´ indebærer, og de forestiller sig oftest at det sikkert handler om et lille ´niv´ i tissemanden, samt at det lille niv næppe kan gøre særlig ondt eller have negative konsekvenser for den voksne mand sidenhen, – for hvis det havde, så ville man vel ikke fortsætte med at praktisere det gamle ritual?

Desværre er virkeligheden meget anderledes, og dette blev dokumenteret den 3. april 2013, hvor der var stiftende generalforsamling i foreningen ´Intact Denmark´. Blandt oplægsholderne var flere mænd, som selv må leve med konsekvenserne af en omskæring.”

http://denkorteavis.dk/2013/ny-forening-kaemper-mod-omskaering-af-born-bade-piger-og-drenge/

Læs Intact Denmark – Forening mod børneomskærings billedpolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.