Læs Tinus historie


Vi i Intact Denmark synes det er smukt, at Tinus tør at stå frem omkring et så følsomt emne, det er sårbart og viser råstyrke på samme tid. Tusind tak fordi du tør stå frem med din historie, Tinus.

Vi supplerer nedenunder videoen med faktuelle oplysninger. 

 • Den omskårne penis, og det seksuelle liv varierer fra mand til mand, men, studier viser, at omskårne mænd har en højere risiko for at opleve seksuel dysfunktionalitet end intakte mænd. Læs nærmere her. 
 • Indgrebet er smertefuldt og smerten kan ikke klares med lokalbedøvelse. Foreningen for anæstesi og intensivlæger, DASAIM, skriver at lokalbedøvelse er utilstrækkeligt og indgrebet derfor er uetisk og risikabelt at udføre på raske børn. Indgrebet kræver fuld narkose, hvilket DASAIM fraråder på børn med mindre det er tvingende nødvendigt af medicinske årsager. Ligeledes er helingsprocessen smertefuld og kræver smertelindring i op til 6 uger.
  Læs nærmere her eller her. 
 • Indgrebet varer imellem 15-30 minutter, men varierer alt efter fremgangsmetoden der bliver brugt. Læs nærmere her.
 • Der fjernes omtrent halvdelen af overfladen på penis. På en baby er forhuden på størrelse med et dankort. Læs nærmere her. 
 • Forhuden er et selvstændigt og meget følsomt organ med en række unikke funktioner. Læs nærmere her.
 • Når forhuden fjernes forsvinder den naturlige slimhinde, der dækker penishovedet og indersiden af forhuden.  Da der ikke findes talgkirtler på penishovedet, hvor der før var slimhinde, bliver huden på penis ikke holdt naturligt smidig. Dette betyder at huden bliver fortykket, hvilket kan resultere i begrænset eller ingen følsomhed. Studier viser, at nogle omskårne mænd oplever seksuel dysfunktion af forskellig art. Læs nærmere her.
 • Der findes mange forskellige former for forhudsgendannelse og det skal ikke gøre ondt. Det er vigtigt, at du finder den rigtige form og metode der fungere for dig.
  Læs nærmere her. 

BLIV MEDLEM AF INTACT DENMARK – det koster kun kr. 100 om året