Intact Denmark tilbyder debatarrangementer, undervisning, foredrag og rådgivning om omskæring og anden kønskirurgi med erfarne foredragsholdere og debattører.


Foredrag og debat

Intact Denmark tilbyder foredrag, undervisning og debatarrangementer med erfarne foredragsholdere og debattører. Det kan f.eks. handle om omskæring, menneskerettigheder, at være minoriteten i minoriteten eller om politisk aktivisme på højt plan. Hvad skal der egentlig til for at udfordre hele den politiske dagsorden, ændre befolkningens opfattelse af en tradition og skabe en kulturændring?

Vi stiller gerne op og bidrager med stof til eftertanke til dit publikum uanset alder og forudsætninger. Kontakt os, så finder vi ud af noget, der passer til dit behov og budget. Foredrag og rådgivning om omskæring og anden kønskirurgi er nøgleaktiviteter i forebyggelsesindsatsen.

Kontaktformular

Rådgivning

Er du ufrivilligt omskåren, overvejer du at lade dig selv eller dit barn omskære af medicinske årsager, har du omskæringskomplikationer, er der konflikter om omskæring i din familie, eller står du med helt andre overvejelser i forbindelse med omskæring og kønskirurgi? Så tilbyder vi gerne støtte og vejledning.

Barnets tarv er afgørende for al vores rådgivning. Ikke bare i forhold til omskæring, men til al trivsel. Derfor lægger vi op til dialog, neddrosling af konflikter, information og måske simpelthen en udskydelse af beslutningen vedr. omskæring.

Ingen diagnosticering og behandling

Intact Denmark tilbyder ikke undersøgelser og diagnosticering. Vi kan hjælpe dig med at afklare hvilke spørgsmål og krav, som du kan stille til din læge eller andre fagfolk baseret på vores medlemmers erfaringer og på vores indsigt i den nyeste forskning, men rådgivningen må ikke forveksles med et egentligt udrednings- og behandlingsforløb. Hvis du tror, at du er syg, bør du altid søge læge.

Husk

 • Du er ikke alene. Andre har oplevet det samme og vil gerne lytte til dig.
 • Du kan hjælpe med oplysning og uddannelse, så andre forældre ikke begår samme fejl overfor deres børn.
 • Du kan over tid og med hårdt arbejde opbygge et forhold til dine forældre, hvor du tilgiver dem for denne fejl og elsker dem for alle de gode aspekter som de også har bidraget med i dit liv. I kan godt opnå et kærligt og tillidsfuldt forhold til hinanden.
 • Du kan opnå bedring af dine fysiske symptomer også. Der er gode teknikker der passer til din situation, som du kan afprøve.

Er du som forælder i tvivl, eller ønsker du at beskytte dit barn imod omskæring, læs her. 


Telefonrådgivning

Sidder du med konkrete overvejelser vedr. børneomskæring, så hjælper vi gerne.

Eksempler på spørgsmål:

 • Jeg er selv omskåret, og jeg er i tvivl om, hvorvidt traditionen skal videreføres på mine børn.
 • Jeg stammer fra en omskæringskultur og ønsker ikke at omskære mine børn. Hvilke argumenter kan jeg bruge overfor min familie?
 • Jeg er omskåret og oplever nogle problemer, som måske har med indgrebet at gøre.
 • Jeg kender et barn, der skal omskæres. Han/hun er meget bange. Kan man gøre noget?
 • Er pigeomskæring egentlig lovligt i Danmark?
 • Er det rigtigt, at drenge har ret til at sige nej?
 • Jeg har hørt, at man kan genskabe forhuden, er det rigtigt?
 • Og mange andre spørgsmål…

Din henvendelse bliver naturligvis behandlet helt fortroligt og respektfuldt.

Telefon 71 99 21 59

Rådgivningen er gratis, men foreningen har brug for al den støtte, som vi kan få. Du kan blive medlem her, det koster kun kr. 200 om året.