Rådgivning, Foredrag, Undervisning og Debatarrangementer med erfarne foredragsholdere og debattører.


Foredrag og debat

Som noget helt nyt kan vi tilbyde at foredrag, undervisning og debatarrangementer med erfarne foredragsholdere og debattører.

Vi stiller gerne op og bridrager med stof til eftertanke til dit publikum uanset alder og forudsætninger. Kontakt os, så finder vi ud af noget der passer til dit behov og budget.
Kontaktformular

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning, informationsmateriale og støtte til omskårne, forældre og andre berørte.


Intact Denmark bruger mange kræfter på at rådgive forældre og bedsteforældre, der er kommet i konflikter med deres partnere, børn og svigerfamilier vedr. omskæring.
Vi kan både tilbyde rådgivning, informationsmateriale og støtte, hvis der er brug for det. Barnets tarv er afgørende for al vores rådgivning. Ikke bare i forhold til omskæring, men til al trivsel. Derfor lægger vi op til dialog, neddrosling af konflikter, information og måske simpelthen en udskydelse af beslutningen vedr. omskæring.

Husk

 • Du er ikke alene. Andre har oplevet det samme og vil gerne lytte til dig.
 • Du kan hjælpe med oplysning og uddannelse, så andre forældre ikke begår samme fejl overfor deres børn.
 • Du kan over tid og med hårdt arbejde opbygge et forhold til dine forældre, hvor du tilgiver dem for denne fejl og elsker dem for alle de gode aspekter som de også har bidraget med i dit liv. I kan godt opnå et kærligt og tillidsfuldt forhold til hinanden.
 • Du kan opnå bedring af dine fysiske symptomer også. Der er gode teknikker der passer til din situation, som du kan afprøve.

 

Er du, som forældre, i tvivl eller ønsker du at dit barn imod omskæring læs her. 


Telefonrådgivning

Sidder du med konkrete overvejelser vedr. børneomskæring, så hjælper vi gerne.

ID-10041668
Freedigitalphotos.net (Foreningens billedpolitik)

Eksempler på spørgsmål:

 • Jeg er selv omskåret og jeg er i tvivl om, hvorvidt traditionen skal videreføres på mine børn.
 • Jeg stammer fra en omskæringskultur og ønsker ikke at omskære mine børn. Hvilke argumenter kan jeg bruge overfor min familie?
 • Jeg er omskåret og oplever nogle problemer, som måske har med kønslemlæstelsen at gøre.
 • Jeg kender et barn, der skal omskæres. Han hun er meget bange. Kan man gøre noget?
 • Er pigeomskæring egentlig lovligt i Danmark?
 • Er det rigtigt, at drenge har ret til at sige nej?
 • Jeg har hørt, at man kan genskabe forhuden, er det rigtigt?
 • Og mange andre spørgsmål…

Din henvendelse bliver naturligvis behandlet helt fortroligt og respektfuldt.

Ring 71 99 21 59
(Hvis der er optaget eller telefonen ikke bliver taget, kan du sende en sms eller sende os en besked via kontaktformularen nedenfor).

Rådgivningen er gratis, men foreningen har brug for al den støtte, som vi kan få, du kan blive medlem her, det koster kun kr. 100 om året. (100 ved indmelding i 1. kvartal, 75 ved indmelding i andet kvartal og så fremdeles). Du kan også vælge at donere til foreningens arbejde. Det kan gøres via foreningens Facebook-side.

Intact Denmark - Forening mod børneomskæring, donation

Anden rådgivning

Vi arbejder i øjeblikket på at udvikle lukkede Facebook-grupper, hvor specielle grupper med relation til omskæring kan udveksle erfaringer med hinanden.

Eksempler på mulige grupper:

 • Forhudsgenskabelse – foreskin restoration (Forhuden kan ikke genskabes, men i mange tilfælde kan huden på penis strækkes lidt, så man opnår nogle af de fordele, som forhuden gav. Desværre ikke med den oprindelige følsomhed)
 • Forældrestøttegruppe (For forældre, der overvejer at bevare deres børn intakte, selvom familien taler for omskæring)

Hvis du er interesseret i at deltage i en Facebook-gruppe vedr. omskæring kan du give os besked via kontaktformularen nedenfor. Facebook-grupperne er forbeholdt medlemmer.Sample HTML File
https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-777958900 window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-777958900’);