fbpx

Intact Denmark modtager gerne donationer. De gør en stor forskel for vores arbejde.

  • Kontooverførsel Danske Bank reg. 9570 kto. 12665253

  • Intact Denmark-Donationer mobilepay 69159

Sådan bruges pengene

På grund af den støtte vi hidtil har fået, har vi opnået at få samlet 50.000 underskrifter ind på vores borgerforslag. Vores borgerforslag er endnu ikke færdigbehandlet og hvis vi skal kunne fortsætte arbejdet efter folketingsvalg 2019, så er alle donationer, store som små, stærkt værdsatte. Pengene bruges især til transportudgifter for møder med folketingsmedlemmer og vores faste repræsentation under Folkemødet på Bornholm.

Vi bruger også vores midler på oplysningsarbejde rettet mod familier fra omskæringskulturer og til at klæde sundhedsfaglige på, når de i deres arbejde støder ind i omskæringsrelaterede forhold.

Facebook og andre sociale medier

Sociale medier er ikke helt så gratis, som man ellers skulle tro. For nogle år siden ændrede Facebook nemlig sine algoritmer, så facebooksider nedprioriteres i folks nyhedsstrøm, til fordel for opslag fra private venner.

BabyDerfor bruger vi ind i mellem donerede midler på at købe Facebook-annoncer for vores statusopdateringer og for foreningens arbejde generelt.

Vi skal ud til den store brede offentlighed for at få budskabet ud. Det kræver penge. Derfor er din donation alt afgørende.

BLIV MEDLEM AF INTACT DENMARK – det koster kun kr. 100 om året.

Gem
https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-777958900 window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-777958900’);

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tema: Pena af Anariel Design.