fbpx

Intact Denmark modtager gerne donationer. De gør en stor forskel for vores arbejde.

  • Kontooverførsel Danske Bank reg. 9570 kto. 12665253

  • Intact Denmark-Donationer mobilepay 69159

Sådan bruges pengene

Pt. bruges vores midler primært til opmærksomhedsskabende aktiviteter, simpelthen fordi det er sådan, vi skal skabe politisk vilje til at lovgive og udvikle oplysningskampagner rettet mod familier fra omskæringskulturer, det er blandt andet drift af hjemmeside og sider på social medier, samt deltagelse i arrangementer både i  Danmark og udlandet.

Vi har deltaget ved konferencer i Tyskland, Finland, USA og England. Det har ført til et godt internationalt samarbejde.

Ydermere har vi været til Folkemøde, afholdt arrangementer rundt omkring i landet. Haft møde med FNs specialrapportør for religiøs frihed, haft utallige møder med politikere fra næsten samtlige partier osv. osv.

Facebook og andre sociale medier

Indtil videre har Intact Denmark prioriteret at være til stede på Facebook og Twitter. Begge medier er som udgangspunkt gratis og Facebook bruges i stort omfang af den brede befolkning, mens Twitter er populært blandt politikere, debattører og journalister.

Desværre er Facebook ikke helt så gratis, som man ellers skulle tro, hvis man skal have fornuftig effekt af mediet. For nogle år siden ændrede Facebook nemlig sine algoritmer, altså måden nyhedsstrømmen prioriteres til dig og mig og alle de andre brugere.

Baby
Det betyder, at sider som Intact Denmark nedprioriteres. Vores opdateringer vises maksimalt til 1/3 af dem, der har ‘synes godt om’ siden. Derfor er det let at gå tabt i nyhedsstrømmen, særligt hvis brugerne har mange venner eller har ‘synes godt om’ mange sider.

Heldigvis kan brugerne selv sørge for at få en lidt højere andel af vores opdateringer ved at aktivere ‘følger’ funktionen øverst på foreningens hjemmeside.

Men det er selvfølgelig ikke nok, vi skal jo gøre en forskel. Derfor bruger vi ind i mellem donerede midler på at købe Facebook-annoncer for vores statusopdateringer og for foreningens arbejde generelt.

Vi skal ud til den store brede offentlighed for at få budskabet ud. Det kræver penge. Derfor er din donation alt afgørende.

BLIV MEDLEM AF INTACT DENMARK – det koster kun kr. 100 om året.

GemSample HTML File
https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-777958900 window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-777958900’);

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tema: Pena af Anariel Design.