Enhedslistens holdning til omskæring af raske drenge er knivskarp

EnhedslistenAf Enhedslisten holdningspapir til religion fremgår det:

– At vi ligeledes tager skarpt afstand fra enhver religiøs lemlæstelse, herunder omskæring, af børn og unge. Religiøst betingede kirurgiske indgreb er individuelle valg, der ikke kan tages af forældrene på umyndige børns vegne.

Læs mere om Enhedslistens holdning her

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100,- pr. kalenderår

Udgivet af

Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter)

Passionate defender of human rights, & children's rights (the same thing, really), bodily integrity and secular humanism. Founder and Chair of Intact Denmark - Forening mod børneomskæring and 'Just a Snip' - against genital mutilation.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.