Forhudens funktioner

Ny supervigtig video illustrerer lynhurtigt og enkelt forhudens funktioner.

Husk, at ca. halvdelen af al følsomhed i hele penis sidder i forhuden og i den lille følsomme trekant under penishovedet (glansen), der kaldes frenulum. Ved omskæring fjernes forhuden og sommetider også frenulum. Det betyder, at halvdelen af følsomheden i mandens/drengens kønsorgan forsvinder.

Læs mere om omskæring – også kaldet kønslemlæstelse – her:

Et forsvar for forhuden
Fingrene fra Adams tisser
Urolog melder pas og stiller sig på drengenes side

Udgivet af

Lena Nyhus (@iqvixen / Twitter)

Passionate defender of human rights, & children's rights (the same thing, really), bodily integrity and secular humanism. Founder and Chair of Intact Denmark - Forening mod børneomskæring and 'Just a Snip' - against genital mutilation.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.