Intact Denmark Generalforsamling 18. marts 2018

Tilmeld dig i formularen nederst på siden – arrangementet er alene for betalende medlemmer af Intact Denmark

Der er meget at fejre i Intact Denmark i år. Først og fremmest vores fantastiske fællesskab på tværs af kulturer, politiske overbevisninger, religion, omskæringsstatus og personligheder. Vores forening er noget helt specielt.

2018 er også året, hvor vi kan fejre Intact Denmarks 5 års jubilæum. Foreningen blev stiftet i april 2013 og har gjort kæmpe fremskridt i den mellemliggende tid.

Endelig har vi i år fremsat et borgerdrevet beslutningsforslag, der skal beskytte alle børn under 18 år ligeværdigt mod omskæring og anden unødvendig kønskirurgi. Når forslaget har opnået 50.000 underskrifter, vil det blive behandlet i Folketinget. Intact Denmarks forslag kan støttes her.

Vi har igen i år allieret os med en række højtkvalificerede foredragsholdere, der skal ruste os til de kommende års arbejde for børns rettigheder.

Program:

9:00 Velkomst

Næstformand Mikael Aktor byder velkommen.

9:15 Myter om mødommen

Jordemoder Gry Senderowitz fortæller om vulvaers og vaginaers anatomi og udrydder nogle af de mest udbredte myter om de kvindelige kønsorganer. Den mest vedholdende og forkerte er formentlig mødomsmyten. Mødommen findes ikke. Den er et mytologisk væsen på linje med enhjørninge. Desværre koster forestillingen om mødommen menneskeliv.

10:00 Banebrydende sexrådgivning

Sexualoplysning er en mangelvare i Kurdistan, men det har gynækolog Negin Jafaar lavet om på. Fra sin base i Danmark driver hun verdens første YouTube-kanal med sexualoplysning på det kurdiske sprog sorani. Målet er at skabe seksuel trivsel gennem viden, så det er svære tabu, der tages fat i.

Både pigeomskæring og mødomsmyter er udbredt i Kurdistan. Oplysning om sex, kønsorganer og prævention skaber ikke bare øget seksuel trivsel. Det redder også menneskeliv.

10:45 Pause

11:00 (Afventer bekræftelse)

12:00 Frokost

14:00 Generalforsamling

1) Valg af dirigent
2) Formandsskabets beretning
3) Fremlæggelse af regnskab, budget og kontingent
4) Godkendelse af regnskab
5) Fremlæggelse af kontingentsats
6) Indkomne forslag
7) Valg til bestyrelsen, suppleanter og ekstern revisor

Arrangementet forventes at slutte ca. kl. 16:30. Intact Denmark forbeholder sig ret til at bortvise deltagere, der modarbejder foreningens grundlæggende formål eller udviser forstyrrende adfærd.

Tilmeldingsfrist 13. marts 2018.
Forhåndsbetaling til MobilePay 93 96 10 30 eller reg. 9570 konto 0012145314
Generalforsamlingen afholdes hos Sex og Samfund, Lergravsvej 59, 2. sal, 2300 København S.

Yderligere oplysninger fås hos Intact Denmark på kontakt@intactdenmark.dk eller 93 96 10 30.

Tilmeldingsformular

(Marker de moduler, som du planlægger at deltage i)