Jeremy Wilson i Kristeligt Dagblad: Jeg må leve resten af mit liv uden en del af min krop og ude, at jeg har givet samtykke

Jeremy Wilson er bestyrelsesmedlem af Intact Denmark, han er blevet omskåret uden at give samtykke og kræver nu politisk handling mod omskæring af raske børn – uanset køn.

“Jeg er selv blevet omskåret af kulturelle årsager som spæd på Rigshospitalet af en kompetent kirurg, uden at min omskæring gav livstruende komplikationer, men alligevel er jeg stadig irriteret over at være omskåret, da det var min krop og mine rettigheder, og jeg må leve resten af mit liv uden en følsom, veludviklet og integreret del af min krop, uden at jeg har givet samtykke til det” fortæller han.

Læs hele Jeremys indlæg i Kristeligt Dagblad på dette link

Jeremy har også været aktiv på andre medier:

PolitikenKære mor, hvad har min forhud gjort dig?

MetroxpressJeg ville ønske, at jeg kunne gøre det om

Bliv medlem af Intact Denmark – det koster kun 100 kr. pr. kalenderår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.