Egypten til Danmark: “Lad være med at lovgive mod drengeomskæring” – Regeringen: “Yes, Sir!”

I daMX_Skal_vaere_lovligtg bringer MetroXpres nyheden, om hvordan den danske regering har accepteret den egyptiske anmodning om ikke at lovgive mod drengeomskæring.

Det sker i forbindelse med FN’s Menneskerettighedsråds gennemgang af menneskerettighederne i Danmark.

Lena Nyhus udtaler: “Jeg havde ikke fantasi til at forestille mig, at regeringen ville forråde den danske befolkning på den måde.”

Det er dybt bekymrende og stik imod folkets ønske om en nedre aldersgrænse, så drenge selv får retten til at bestemme over egen krop. Som Enhedslistens sundhedsordfører siger: “man skal ikke skære i raske børn,” og Liberal Alliances ligestillingsordfører Merete Riisager: “Det er grotesk. Det er ikke en menneskeret for forældre, at kunne skære i sine børn. Det er derimod en menneskeret at kunne vente til man er voksen til selv at bestemme”.

Dette er foregået, uden at befolkningen eller pressen har været orienteret, og tilsyneladende også uden at Folketinget har været involveret.
Det tyder på, at regeringen med denne accept blot giver udtryk for, at en lov mod omskæring af drenge ikke kommer fra den. Men det er jo noget, som et folketingsflertal kan lave om på.

Se nærmere på vores Facebook side med link til omtalen i MetroXpres.

– Mikael Aktor, næstformand, Intact Denmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.