Halime Oguz, SF: Omskæring er et overgreb

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 08.07.32
Halime Oguz, SF

“Omskæring af drengebørn er et fundamentalt angreb på et menneskes personlige integritet. Taler vi om ligestilling, må vi også tage fuldstændig afstand fra drengeomskæring og have en lovgivning omkring denne som med pigebørn. Der omskæres 1.000-2.000 drengebørn herhjemme årligt…”

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100 pr. kalenderår

SFs folketingskandidat Halime Oguz blogger om omskæring i Berlingske og hun lægger ikke fingrene, når hun siger fra overfor omskæring af raske drengebørn.

Hjælp Intact Denmark – donér her

“Omskæring skal ikke kunne finde sted før barnets fyldte 18. leveår, hvor det bliver myndigt og selv kan give sit samtykke. Alt andet ville være en krænkelse af barnet og dets frihed. Med en omskæring af et drengebarn foretages der et indgreb, der ikke kan stilles tilbage, dvs., at drengebarnet ikke kan reetablere det amputerede væv, ej heller hvis det skulle vælge at konvertere til en anden religion. Det er med andre ord ikke drengebarnets, men forældrenes religionsfrihed, der bliver taget hensyn til, når argumentet om religionsfrihed bringes i spil!”

Læs hele indlægget her Omskæring er ikke religionsfrihed

3 kommentarer til “Halime Oguz, SF: Omskæring er et overgreb

 1. Hej Niels

  Eske er ikke talsperson for Intact Denmark, lige så lidt som du er det.

  Du må forholde dig til vores officielle udmeldinger i medierne og her på hjemmesiden og bedømme os på dem.

  Vores intention er alene at sikre raske børn mod kønskirurgi uanset deres køn, kulturelle baggrund og forældrenes religiøse overbevisninger.

  Venligst

  – Lena Nyhus, forkvinde

 2. Prøv evt. at bruge de næste 10 år på at forstå de citater du udspyr. “Religiøs fascisme”??? Sikke dog noget ævl! Ingen tvinger nogen til noget her, du har da fattet minus og burde nok netop læse “kogebøger”, måske kunne du så glemme dit latente jødehad for en stund. Foreningens virkelige bevæggrunde med sit “forslag” begynder nu at træde tydeligt frem, hvorfor siger I det ikke lige ud?

 3. Bravo, Halime Oguz, meget pregnant (hvad er det nu det betyder?)

  Jeg erindrer i øvrigt om, at Jødedommens fem kogebøger… har opskriften på, hvordan man kuer og undertrykker jøder fra oven af, man bliver “udryddet fra sit folk” , hvis man ikke er/bliver omskåret:
  Det er jo religiøs fascisme! Det er fantastisk, at jøderne, som har været udsat for udryddelse, har
  gudsbefalinger, der truer jøder med udryddelse.

  1. Mosebog17,10 Dette er min pagt med dig og dine efterkommere, som I skal holde: Alle af mandkøn hos jer skal omskæres.
  1 Mosebog 17,11I skal lade jeres forhud omskære, og det skal være tegn på pagten mellem mig og jer.
  1 Mosebog 17,12 Otte dage gammel skal hver dreng hos jer omskæres, slægt efter slægt. Det gælder såvel den træl, der er født i dit hus, som enhver fremmed, du har købt, og som ikke hører til din slægt.
  1 Mosebog 17,13 Både den, der er født i dit hus, og den, du har købt, skal omskæres. Sådan skal I bære min pagt på kroppen som en evig pagt.
  1 Mosebog 17,14 Men en uomskåret mand, en hvis forhud ikke er omskåret, skal udryddes fra sit folk. Han har brudt min pagt.”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.