Din mening gør en forskel

Intact Denmark er i fuld gang med at udvikle en ny folder om omskæring af raske drenge. Derfor har vi brug for dig.

Din mening er vigtig, særligt hvis du har baggrund i en omskæringskultur eller er læge, sygeplejerske, lærer, pædagog, sundhedsplejerske eller noget helt syvende, der gør, at du ofte kommer i berøring med forældre, der overvejer at omskære deres egne raske sønner.

Det kun få øjeblikke. Du klikker dig bare igennem spørgeskemaet helt anonymt og giver os dine gode råd, så lover vi at udvikle Danmarks bedste (og eneste) folder om omskæring af raske drengebørn.

STØT Intact Denmarks arbejde for en aldersgrænse – donér her

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100 pr. kalenderår

5 kommentarer til “Din mening gør en forskel

 1. Det tager vi til efterretning, Tak, Hanne.

  Forskning viser dog, at der ikke er den fjerneste grund til at gøre noget ved evt. forhudsforsnævring eller forhud, der ikke er frit bevægelig, hvis bare barnet kan urinere og ikke har smerter ved rejsning etc.

  Det er helt normalt, at forhuden ikke er frit bevægelig før op i teenageårene.

  Blandt 3-årige er det ca. 80%, der ikke har frit bevægelig forhud, blandt 12-årige er det ca. 20%, der ikke har frit bevægelig forhud.

  Vi overvejer at lave en folder, der handler om forhudsforsnævring og andre gener.

  Samt en folder der handler om livet som omskåret – uanset årsag. Altså mulige komplikationer i form af tørhed, gener ved urinrørsåbningen etc. Og selvfølgelig onani.

  Tak for tilbagemeldingen.

  – Lena

 2. Vi har dels uddelt folderne ved arrangementer, i forbindelse med Folkemødet osv og så har vi distribueret dem til interesserede sundhedspeljerkser i hele landet.

  Det er vores opfattelse, at sundhedsplejersker, praktiserende læger, lærere, pædagoger og jordemødre vil være de mest relevante formidlere, men der er bestemt også ræson i at lægge et par stykker på biblioteket. 🙂

  – Lena

 3. Min erfaring siger at teksten skal gøres mere kort. Mange har svært ved at læse.
  Der skal stå noget om forhudsforsnævring. At drenge kan få hjælp, hvis forhuden ikke kan trækkes tilbage ved Ca 6 års alderen.

 4. Nå, nu trådte det frem, folderens størrelse. Er det noget I rundsender til relevante folk, politikere og rabbinere o.l ? Jeg laver meget gerne pr for sagen, kan lægge foldere på Langelands Bibliotek, hvor jeg skriver hver dag på IT-værkstedet
  Men altså: Er det papir I sigter på? (jeg tror ikke en kæft på mail i denne forbindelse.)

 5. Hej, Lena
  Folder? Hvor mange sider, på papir, og målgruppen??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.