Intact Denmark i Copenhagen Pride 2015

Intact Denmark – Forening mod børneomskæring var med i Pride paraden 2015 som gruppe 99 lige bagved Intersex Danmark og vognen fra Sabaah (foreningen for LGBT-personer blandt etnisk minoritetsunge). Priden handler jo om retten til selv at vælge og om seksuelle rettigheder, hvilket naturligvis omfatter drenges/mænds ret til selv at vælge om der skal fjernes en vigtig del af deres kønsorgan. Der blev knipset ivrigt mod vores dansende, folderuddelende penis-mand og taget utallige krammer-selfies under vejs i paraden, der varede omkring 4 timer fra Frederiksberg Rådhusplads, langs Allégade, Vesterbrogade, Jarmers Plads og Rådhuspladsen. På alle måder en festlig og stærk demonstration.
Foto: Lars Peter Bærendsen
Foto: Lars Peter Bærendsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.