Jeg har hele mit liv gået med mine oplevelser for mig selv

SamirVi giver ordet til Samir Sabri, der er blevet valgt som suppleant til bestyrelsen for Intact Denmark ved generalforsamlingen 2015.

Først vil jeg sige tak for en god planlagt generalforsamling – tid til eftertanke.

Personligt har denne rejse hen imod Intact været en øjenåbner for mig.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100 pr. kalenderår

Det var en særdeles spændende og informativ generalforsamling.
Der var meget fakta jeg ikke havde styr på, og det var fantastisk at se, hvor veloplagt oplægsholderne leverede – trods ondt i ryggen, manglende briller og mange aktive aktører på sygelejet 🙂 Det lover godt.

Jeg fik for alvor indblik i den komplekse problemstilling der rejses i det værdipolitiske landskab.

Jeg har hele mit liv gået med mine oplevelser for mig selv. Delt historien med enkelte psykologer, og i mit sene voksenliv med ganske få venner. Efter generalforsamlingen mentaliserer der sig et fællesskab for mig, noget jeg aldrig før har oplevet, når emnet er børneomskærelse. Det var en meget fremmed og positiv følelse, hvilket indgyder håb.

Før jeg kom til generalforsamlingen, havde jeg ikke gjort mig de store tanker om, hvor jeg selv står politisk. Jeg er lige ved at pløje mig igennem vores links database, og jeg nærlæser debatter rundt på nettet.

Jeg vil glæde mig til vores første face to face møde og se, hvad der driver maskinrummet.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100 pr. kalenderår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.