Det her er kun til børn!

Sofie RyeMidt i al valgtummelen er der en fin klumme af Sofie Rye, MetroXpress, som vi ikke har fået bragt. Det er en skam, så det retter vi op på nu.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun 100,- pr. kalenderår

For en gangs skyld er den ikke skrevet hverken til eller for voksne,  men i stedet direkte henvendt til børn i kærlig omsorg. Det skader nu ikke at læse den som voksen. Det kan man kun blive klogere af. Sofie Rye behandler nemlig nogle meget svære emner i øjenhøjde med børnene.

Det er desværre ikke ulovligt for forældre at skære i deres børn, hvis de er drenge. Jeg ved, det lyder tosset, men somme tider er voksne bare ikke klogere.

Hvis du har nogle af de her problemer (eller bliver mobbet, føler dig alene, har kærestesorger osv.), er der noget, der hedder BørneTelefonen. Dem kan du ringe til på 116 111. Du kan også chatte og sms’e. Jeg har selv besøgt dem engang, og der er en masse søde voksne derinde, der kun sidder der for at hjælpe og forstå dig.

Læs resten af klummen Det her er kun til børn! her