Radikal profil siger Auken imod: Omskæring er et personligt valg

Tommy Petersen, RadikaleIda Aukens støtte til omskæring af raske drengebørn har fået så meget omtale de seneste par dage, at det nu får andre Radikale profiler til at minde om, at majoriteten af Radikales medlemmer og deres vælgere har en anden holdning til omskæring af raske drengebørn end Auken.

Medlem af København Borgerrepræsentation for Radikale Tommy Petersen skriver:

Religion og religiøse dogmer skal ikke gå ud over børns kønsorganer. Jeg synes, beslutningen om at lade sig omskære, fordi man mener, der er en højere mening med det, må være en beslutning børnene selv tager, når de er store nok til at forstå konsekvenserne. Vi må værne om folks ret til at bestemme over deres egen krop. En ret jeg mener er vigtigere end forældres ret til at lade deres børn omskære. Jeg er glad for, at både mit parti, Radikale Venstre og langt størstedelen af danskerne er enige i det synspunkt.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kr. 100 pr. kalenderår

En kommentar til “Radikal profil siger Auken imod: Omskæring er et personligt valg

  1. er det ikke noget skidt, at et politisk parti ikke har fælles fodslag i noget så væsentligt, som drengeomskærelse? Eller hvordan skal det forstås: Er Radikale Venstre officielt imod drengeomskærelse, og Ida Auken stikker ud, det lyder sørme bøvlet.
    Vi må håbe på, at Lena og co får banket damen blødt på plads…forstå mig ret.
    Jeg overvejer at kontakte Enhedslisten for at foreslå, at partiet tager emnet med i valgkampen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.