Omskæring: mænds smarte metoder til beskyttelse af penishovedet

Hætte til penishovedet hjælper omskårne mændVidste du, at mange mænd, der er blevet omskåret, bliver generet af nedsat følsomhed og tør hud på penishovedet? Andre føler ubehag ved for meget slid på penishovedet, der er blevet blottet ved omskæring.

Nogle af dem afhjælper problematikken med en lille beskyttelseshætte. Det er en lille hætte, der kan trækkes over penishovedet. Den kan selvfølgelig ikke levere den følsomhed og glidefunktion, der gik tabt, da forhuden blev bortamputeret (omtrendt halvdelen af penissens følelegemer sidder i forhuden), men den kan levere lidt beskyttelse mod slid fra underbukserne.

Der findes flere forskellige mærker og systemer, så der findes sikker også et, der passer dig.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun 100,- om året

Et af Intact Denmarks medlemmer, der er meget aktiv elitesportsudøver (og foretrækker at forblive anonym), fortæller, at han har stor glæde af at trække huden på penissens skaft frem og tape den fast med micropore, som er en slags plastertape.

Micropore brugt til foreskin restorationHan lægger en lille ring af micropore-tape lige foran og lige bagved penishovedet, så er det beskyttet af hud fra penisskaftet, når han cykler.

En anden mulighed er foreskin restoration. Navnet er helt misvisende, for det betyder gendannelse af forhuden. Det kan man ikke. Når forhuden først er skåret af, kan dens helt unikke følsomhed og komplekse funktioner ikke gendannes.

Til gengæld kan man strække huden fra penissens skaft, så den med tiden kan dække penishovedet (glansen). Der er flere metoder. Intact Denmark har et medlem, der har en særlig viden om foreskin restoration (hvis du har et forslag til et bedre dansk navn, så vil vi meget gerne høre det), det er Mikael Aktor, der er medlem af bestyrelsen og som i øvrigt er lektor i religionsstudier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.