#fredforhuden #omskæring #dkpol Vær med i debatten på Twitter

Skærmbillede 2014-10-22 kl. 10.42.40

Casper Strunge, der er folketingskandidat for Konservative i Gentofte slutter sig til koret af politikere, der kræver en aldersgrænse for omskæring af raske børn.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Vi benytter hashtags #omskæring #fredforhuden #dkpol.

Læs om flere politikeres holdning til omskæring her. Der er så mange, der springer ud til fordel for børns rettigheder, at vi ikke helt kan følge med, men vi prøver løbende at opdatere listen.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun 100,- om året

2 kommentarer til “#fredforhuden #omskæring #dkpol Vær med i debatten på Twitter

 1. Da der jo i øjeblik foregår et større stykke arbejde med at renovere lovgivningskomplekset, så det tager hensyn til børnekonventinen, mener vi, at det er vigtigt, at lovgivningsteksten tager udgangspunkt i både Børnekonventionens teskt og Bioetikkonventionen.

  Det vil sige, at både både kropslig integritet og barnets tarv direkte bør nævnes. Ligeledes kunne man passende nævne hensynet til den raske patient, der ikke er samtykkekompetent (Bioetikkonventionen art. 6 stk. 1.

  Tusind tak for de pæne ord i øvrigt. Leo Milgrom, overlæge Morten Frisch, Børnerådets Per Larsen og Louise Holck fra Institut for Menneskerettigheder gjorde det rigtigt godt.

  Vi regner med at offentliggøre optagelser fra høringen snarest.

  – Lena

 2. DET ER IMPONERENDE, AT I HOLDER UD OG FANEN HØJT, LENA OG LEO

  jeg synes, man skulle give politikerne nogle gode ideer til lovtekst, jeg har foreslået en lovtekst, hvor man tager ordlyden fra dyreværnsloven og skifter dyr ud med barn plus lidt twist:
  “Operative og andre indgreb med formålet at ændre et raskt, mindreårigt barns udseende er ulovligt.”
  Det kan da enhver stemme for…

  Man må ikke klippe et stykke af et dyrs hale, fordi dyret udtrykker sig også med halens bevægelser. Et dyr er forsvarsløst og umælende, det er en otteårig drengebaby også. Giv drengebørn lige så god beskyttelse som dyr!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.