Et barns krop er barnets egen: Liberal Alliances Ungdom melder klart ud om omskæring

Liberal Alliances Ungdom vedr. omskæringUanset om det er fingre, arme, ben, knæskaller, albuer, ører, øjne eller forhud, så er pointen den samme: Man skærer ikke i børn. Heller ikke selvom ens kultur eller religion måtte diktere det. Et barns krop er barnets egen.

I Liberal Alliances Ungdom siger vi nej til omskæring af børn, som ikke er betinget i medicinske årsager, og skulle børnene så selv ønske det, når de er myndige, så har de deres helt eget frie valg.

Så klokkeklar var Liberal Alliances Ungdoms holdningserklæring vedr. omskæring, da den blev offentliggjort på Facebook.

BLIV MEDLEM af Intact Denmark – det koster kun kr. 100 om året.
DONÉR til Intact Denmark – vi bruger hver en krone til at skabe opmærksomhed om børns rettigheder

3 kommentarer til “Et barns krop er barnets egen: Liberal Alliances Ungdom melder klart ud om omskæring

 1. Hej Ejvind

  Intact Denmark er stiftet af både troende og ikke-troende og vi har har hhv. jødisk, kristen og muslimsk baggrund. Vores hensigt er ikke religionskritik, så den debat må tages andetssteds. Her debatterer vi alene det ikke-terapeutiske omskæringsindgreb uanset om det er baseret på religiøse, kulturelle, hygiejniske eller æstetiske overbevisninger.

  Venligst

  Lena Nyhus, forkvinde

  (Undskyld det sene svar)

 2. I siger, at I ikke er imod religion på nogen måder. Men grunden til omskæringsovergrebet mod børn er religion dyrkelsen.
  Andre uakseptabelheder foregår i religiondyrkelse. Det er overgrebet på slagtedyr. Og så er der al den ståhed med krige overalt
  på kloden, hvor religion har overtaget i menneskene. Schackning og halal (er muligvis stavet forkert) skal forbydes i Danmark. Det skulle i tage medtage i jeres kamp. Politikerne var for 6-8 år siden rundt på slagterierne til besigtigelse af de slagtemetoder som jøder og muslimer bruger. Det kom der kun en utilstrækkelig lovgivning ud af. En ting er, at menneskene ikke helt kan undvære kød kød. Men vi er forpligtet til at udføre slagtning på en etisk forsvarlig måde. Vi kommer bare ingen vegne. Jeg hørte dengang, Bent Lexner, forsvare sig ved at sige “Nogle mennesker værdsætter dyr højere end mennesket”. Det er ligeså uakseptabelt, at dyr, udover at blive slagtet, tilmed først skal pines. Lad mig fastslå; “De personer, der gør det, er perverse” Hans udtalelser i omskæringsspørgsmål er ligeså kyniske. Han og hans ligestillede har flere gange svaret i omskæringsspørgsmål “Jøderne forlader Danmark, hvis det bliver forbudt at omskære drengebørn”. Mit svar hertil er “Jamen, for pokker, så rejs dog. Det står jer frit for. Ingen holder på Jer”.

  Når jeg idag svarer på det her, skyldes det foruden udsendelsen i radioen her idag, at jeg i går aftes tilfældigt kom ind på en youtube fra 2012 (tror jeg det var) med Bent Lexner. Han løftede hånden og strittede med 4 fingre, hvortil han nævnte 4 kendte
  videnskabsfolk. Og med slet skjult triumf sluttede med at sige “De 3 af dem var jøder”. Det kan ikke misforstås, at han produkserede denne seance for at hovere. Der var ingen anden baggrund. Det er en katastrofe for menneskeheden, at Jøder grundet på den forfærdelige holocast kan slippe afsted med at gøre noget som andre anser for at være en forbrydelse. Udover chackning af slagtedyr, hørte vi i radioavisen for cirka 4 år siden, at nu var det bevist, at den Israelske hær skød ind i mængden af børn og kvinder, og derved dræbte mange af dem. Det blev kun sagt een gang. Havde det været i Serbien eller et andet sted, ville den internationale domstol i Haag være kommen ind i billedet. Vi kommer heller ingen vegne i forsøget på at få en lovgivning, der forbyder omskæring af drengebørn. Jøder, der har tradition for boglig viden, er stærk præsenteret i den akademiske verden, i politik og i pressen, også ved domstolen i Haag. Det samme gælder i mange lande. Ikke mindst i usa, hvor formedentlig halvdelen af kongressens medlemmer har jødisk baggrund. Til syvende og sidst ender det temmelig sikkert med, at det bliver USA og Israel , der starter en 3’die verdenskrig.
  Man kommer ikke uden om -undtagen ved lyv overfor sig selv og andre -at baggrunden for alt den ondskab, der foregår, er Religion. Det gælder enhver trosretning. Ligesåvel vores egen kristelige her i Danmark. Så kan det godt være, man må sige, at
  religionsdyrkning ikke er ondskab i sig selv. – Men det har jo vist sig gennem alle tider, at religionsdyrkning fører til ondskab.
  Det var jo da også middelalderens gejstlige, der var domsmændene i heksebrændinger med mere. Af dit eget indlæg foroven
  fremgår tydeligt nok, at religiondyrkelsen er grunden til den onde gerning -omskæringen af drengebørn.

  Hvornår bliver menneskene mon klogere end andre dyr, om jeg må spørge?.

  Mvh
  Ejvind

 3. Jøder og muslimer omskøder deres drengebørn som tegn på, de tilhører stammen. Vi levede alle i stammer førhen. Et stort spørgsmål er, hvordan vi får jøder og muslimer til at komme ud over deres stamme-tænkning. Man fødes ind i en stamme – og påtvinges både overtro og alle stamme-ritualer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.