Endnu en EP-kandidat melder klart ud til fordel for drengebørn

Troels Juel, Liste Ø og NDen unge politiker Troels Juel, Enhedslisten/Folkebevægelsen mod EU har over for Intact Denmark meldt klart ud, at han er imod omskæring af raske drengebørn uden medicinsk indikation:

Støt os i kampen for drengenes rettigheder: BLIV MEDLEM!

Til medlemmer af Intact Denmark.

Jeg skriver til jer, da jeg er modstander af drengeomskæring af raske drengebørn (og modstander af pigeomskæring).

At omskære drenge (uden at medicinske hensyn tæller for det) er i min optik et overgreb, da alle mennesker skal have retten til at bestemme over deres egen krop.

Derfor vil jeg – hvis jeg bliver valgt til EU-Parlamentet – kæmpe aktivt imod drengeomskæring, inden for – såvel som uden for – EU-landene.

Som kandidat for Folkebevægelsen stiller jeg op på vores idegrundlag, som bl.a. bygger på FN’s og Europarådets menneskerettighedskonventioner. Derfor arbejder jeg aktivt for at hindre overgreb på alle mennesker – og især børn. Ligeledes har jeg underskrevet, at jeg aktivt vil arbejde for, at medlemslandene overholder af FN’s børnekonvention.

I er velkomne til at kontakte mig på troelsjuel [AT] troelsjuel.dk, hvis I vil høre mere om mine holdninger.

Med venlig hilsen

Troels Juel

EU-parlamentskandidat for Folkebevægelsen mod EU.

Vi er enormt glade for at kunne præsentere en så klar udmelding fra en politiker på venstrefløjen. Det viser os med al tydelighed at vores kamp for drenges rettigheder også nyder bred politisk opbakning. Vi byder Troels varmt velkommen i kampen for drengene!

Andre politikeres udmeldinger kan ses her: Politik.

– Martin Lysdahl, Intact Denmark

En kommentar til “Endnu en EP-kandidat melder klart ud til fordel for drengebørn

 1. Jeg synes ikke, at udmeldingen er så klar?
  Hvordan vil Troels Lund kæmpe aktivt til fordel for drengebørn, hvis han vælges til EU-parlamentet, hvor der ikke hidtil er foregået noget, der har med omskæring at gøre?
  Hvor foregår dem kamp, han vil deltage i? Hvilket udvalg vil Troels Lund forsøge at komme ind i for at støtte kampen?
  Jeg forstår det ikke. Kan Martin Lysdahl forklare mig det?
  Mvh
  Dorte Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.