Morten Østergaard erklærer sig mod børneomskæring

I forbindelse med regeringen spørgetid på de sociale medier i dag har skatteminister Morten Østergaard (Radikale Venstre) for første gang offentligt erklæret sig modstander af omskæring af raske drenge. Han er dog ikke her og nu parat til at lovgive på området.

4 kommentarer til “Morten Østergaard erklærer sig mod børneomskæring

  1. man kunne foreslå en lovtekst, som ikke nævnte omskæringen, men simpelt hen udsagde, at “ethvert religiøst eller kosmetisk betinget operativt indgreb på raske børn er ulovligt og kan straffes med op til x antal år.”
    Noget lignende, jeg synes forslaget er tæt ved genialt, for så kan politikere som M. Ø. slippe af sted med IKKE at nævne begrebet omskæring… og dog ulovliggøre det!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.