Joachim B. Olsen ændrer holdning til drengeomskæring

Joachim B Olsen, Liberal Alliance.I Liberal Alliance er folketingsgruppen fritstillet i spørgsmålet om drengeomskæring. Joachim B. Olsen har tidligere argumenteret mod lovgivning, men har efter et møde med Intact Denmarks næstformand Leo Milgrom og forkvinde Lena Nyhus ændret holdning.

Dette holdningsskifte offentliggøres her efter aftale med Joachim B. Olsen. Vi er meget meget glade for den tillid som Joachim B. Olsen har vist Intact Denmark ved at lade os offentliggøre hans holdningsskifte her på vores hjemmeside.

Det er nødvendigt at beskytte både piger og drenge mod kønslemlæstelse med lovgivning. Der skal indføres en aldersgrænse for omskæring af raske børn uanset køn, kulturel baggrund og forældres religion. Intact Denmark foreslår, at aldergrænsen sættes ved 18 år.

BLIV MEDLEM AF INTACT DENMARK – det koster kun kr. 100 om året

Også Ole Birk Olesen og Merete Riisager fra Liberal Alliance har tidligere krævet lovgivning vedr. drengeomskæring, bla. har Ole Birk Olesen for nylig udsendt en kronik om emnet i fællesskab med Karsten Lauritzen fra Venstre og Liv Holm Andersen fra Radikale; Liberale mod børneomskæring.