Tak til Mette Gjerskov (S)

 

 

Tak til Mette Gjerskov (S) for på sin facebook-profil at åbne for debatten om et forbud mod drengeomskæring, indtil drengene er gamle nok til selv at bestemme. Vi håber, at hun hiver resten af den socialdemokratiske folketingsgruppe med i den rigtige retning.

Intact Denmark stiller sig også svært undrende overfor den nye Vejledning til omskæring af drengebørn, hvor man fuldstændigt ignorerer vurderinger fra både Dansk Selskab for Almen Medicin, Lægeforeningen, Dansk Kirurgisk Selskab, Børnerådet, Børns Vilkår, Sex & Samfund, Intact Denmark og en række andre dygtige fagpersoner. Selvbestemmelse over egen krop må og skal altid komme i første række!

 

God weekend.

– Camilla Søe, presseansvarlig.

Skærmbillede 2014-04-12 kl. 10.40.08

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.