GENERALFORSAMLING 2014

TILMELDELSE/INDMELDELSE klik her (skriv i kommentarboksen, at du ønsker at deltage i generalforsamlingen)
Scroll ned under billedet for fuldt program… Velkommen!

GF3-small

Intact Denmark blev officielt stiftet d. 3. april 2013. Nu er der gået et år og det er blevet tid til foreningens første ordinære generalforsamling. Den vil vi gerne fejre med en lille perlerække af talere, der kan belyse omskæringsdebatten fra forskellige vinkler.

Intact Denmark er dedikeret til at arbejde mod kønslemlæstelse af alle børn – uanset køn, kulturel baggrund og forældres religion – både i Danmark og i udlandet. Da pigeomskæring er forbudt i Danmark, er vores fokusområde lige nu at sørge for, at drenge får præcis de samme rettigheder.

Lovgivning gør det dog ikke alene. Vi skal selvfølgelig have en grundig informationsindsats. Ingen i Danmark må være i tvivl om hvorfor omskæring af raske børn er en krænkelse af barnets grundlæggende rettigheder uanset indgrebets omfang.

Vi er stolte af alt det, der er blevet opnået i årets løb – over 300 artikler, TV-programmer, læserbreve, debatindlæg og kronikker har fundet vej til medierne, mange af dem med foreningens og medlemmernes deltagelse. Vigtigst af alt er omskæringsdebatten blevet legitim. Befolkningen ønsker lovgivning og flere og flere politikere står nu også frem og lover handling. Vi skal nok nå målet.

Der er dog meget arbejde, der skal gøres endnu, og vi har brug for medlemmernes støtte og aktive indsats. Sammen gør vi en forskel ét barn ad gangen. Man skærer da ikke i raske børn.

Tilmelding: Send en mail med angivelse af navn, telefonnummer og antal deltagere til kontakt@intactdenmark.dk.

Velkommen!

Deltagelse i generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer. Heldigvis koster medlemskab kun kr. 100 om året. Donationer er også velkomne. BLIV MEDLEM.

Fuldt program

13:00 Velkomst Mikael Aktor, lektor i religionsstudier
Valg af dirigent
Forkvindens beretning Lena Nyhus, forkvinde
Forhudens finurligheder Søren Mehl Knudsen, afdelingslæge
Omskæringstraditioner Mikael Aktor, lektor i religionsstudier
Et valg – Opgør med traditionen Aaliyah Shaheen, menneskerettighedsaktivist
Gør din indflydelse gældende Lone Yalcinkaya, byrådsmedlem (V)
15:00 PAUSE
15:30 Godkendelse af regnskab Jakob Simonsen, kasserer
Fastlæggelse af kontingent
Indsendte forslag
Valg af bestyrelse
Eventuelt
17:00 Tak for i dag Lena Nyhus, forkvinde