Designhjælp søges

bigstock-Adult-And-Child-Hand-Print-43262344Vi har en drøm om at få noget merchandise på gaden, så folk kan vise deres støtte til et forbud mod børneomskæring. En god del af forarbejdet er gjort, men vi mangler noget af det vigtigste, slogans og fede designs til t-shirts og andre former for merchandise.

Så går du rundt med en grafisk designer i maven og eventuelt en ordsmed, ville vi være superglade for din hjælp. Vi søger en person som kan give vores designs et udtryk som matcher Intact Denmarks øvrige kommunikation og som samtidig fanger folks opmærksomhed og nysgerrighed.

Har du lysten og evnerne til at hjælpe os, vil vi meget gerne høre nærmere fra dig.

Smid en mail på kontakt@intactdenmark.dk, så ser vi på det 🙂

/Martin Lysdahl – Intact Denmark

2 kommentarer til “Designhjælp søges

 1. i min nys udkomne bog bruger jeg det eksempel, at en attenårig ung mand bliver vold-omskåret af sine to, jaloux og omskårne brødre og en bølle. Man ville få mindst fire-fem år i spjældet for grov legemsbeskadigelse. Eneste forskel på denne begivenhed og gængse, velsignede jødiske babyomskæringer er såmænd ofrets alder

  tankevækkende, ikke sandt?

  PS Hvis den attentårig forbløder og dør, dømmes forbryderne med uagtsomt manddrab eller legemsbeskadigelse med døden til følge

  hvad giver det? 10-12 år, ubetinget

 2. slogans..

  Vi forfølger ikke jøder, vi beskytter dem
  Stop drengeomskæring

  dyr er bedre beskyttet end jødiske drengebabyer

  det er lige meget om det er bornholmere eller jøder, man skal holde sakse og knive fra drengenes køn

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.