Omskæringsdebat og videnskab

Morten Frisch - Omskæring

“Skal vi i Danmark have som overordnet princip, at vi værner om hvert enkelt individs ret til beskyttelse og frihed fra overgreb? Eller er det vigtigere at værne om religiøse menneskers ret til at skære i deres børn uden indblanding fra det omkringliggende samfund?” Spørger den uafhængige forsker professor og overlæge Morten Frisch i et debatindlæg i Jyllandsposten d. 2. marts 2014.

BLIV MEDLEM AF INTACT DENMARK

Morten Frisch har skrevet mange andre spændende indlæg om omskæring bl.a. Åbent brev: Udenlandsk påvirkning af omskæringsdebatten, Kære Inger Støjberg, Professor tager til genmæle i omskæringsdebat og Dansk læge i anerkendt tidsskrift: Forbyd omskæring af børn.

I indlægget henvises til et læserbrev af Holger Wiehe bragt d. 22. februar i Jyllandsposten kaldet Lad os nu være fornuftige. Det er også meget læsværdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.