Skal man kunne stille op for dit parti, hvis man går ind for børneomskæring – MED AFSTEMNING

Ulf LindowFormand for Radikale Venstre i Faxe, rejser et stort spørgsmål med vidtrækkende konsekvenser på Radikale.net i dag. Han spørger Kan politiske partier acceptere tillidsfolk, der vil holde fast i forældres ret til at skære i deres pigers og drenges kønsorganer?

Jeg er nået frem til at mene, at Radikale Venstre ikke i længden kan holde til at have tillidsfolk eller kandidater, der går ind for forældres ret til at lade deres drenge omskære.
Dette kan for mange gode radikale se ud som et voldsomt bombastisk synspunkt, og min begrundelse kræver lidt læsning. Det har været en lang proces for mig at nå til et standpunkt med så alvorlige konsekvenser – jeg taler jo om diskvalificering af i øvrigt gode folk, der har (eller aspirerer til) tillidsposter og poster som folkevalgte.
Vi har konkrete, aktuelle sager om spørgsmålet i flere partier. Bl.a. har de konservative på Fyn afvist en erklæret omskæringstilhænger. Men det handler også om Radikale Venstre.

Læs hele indlægget her.

Fra Intact Denmarks side interesserer det os meget, hvor afgørende spørgsmålet om omskæring af børn er for dig.

I denne lille uformelle undersøgelse interesserer vi os dog kun for din holdning til politikere, der går ind for omskæring af drengebørn.

Måske har du det sådan, at omskæring er vigtigt men ikke afgørende for, hvor du sætter din stemme. Du kan med andre ord sagtens stemme på en person, der mener, at det er i orden at omskære drengebørn. Måske mener du at omskæring er så vigtigt for dig, at det helt ubetinget er afgørende for om en politiker kan modtage din stemme. Måske er din holdning sådan lige midt i mellem.

(Undersøgelsen er uformel. Du begrænses fra at stemme mere end én gang ved hjælp af en cookie. Spørgsmålene vises i tilfældig rækkefølge for hver bruger på siden.)

En kommentar til “Skal man kunne stille op for dit parti, hvis man går ind for børneomskæring – MED AFSTEMNING

  1. jeg henleder opmærksomheden på sidste Weekendavis, Klaus Wivel, her en stor artikel om Omskæring og USA i forhold til Europa. Det undrer mig, at manden ikke strejfer temaet big business!
    Det er også umuligt at finde ud af,.hvor manden selv står. Det skjuler han til fulde.
    Jeg har skrevet til WAs Pernille Bramming for en tid siden, med en kronik, hvis tema er, hvordan jødernes talsmænd og fortalere for omksærelse af drenge beskylder os modstandere for at forfølge jøder, et væmmeligt træk/trick, hvor et religiøst mindretal kuer flertallet. Det var alt for langt, skrev hun tilbage, men hvis jeg kunne skære det ned til .. og bla-bla – og det gjorde jeg. Men har ikke hørt mere fra Bramming.
    Man bliver nødt til at protestere over, at Det mosaiske Trossamfund og i øvrigt danske mediefolk terroriserer modstanderne af drengeomskøæring og sætter os i bås med nazisterne, øv!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.