Suzanne Bjerrehuus udelukket fra Facebook på grund af omskæringsbillede

Ekstrabladet skriver i dag at Suzanne Bjerrehuus er blevet blokeret fra Facebook på grund af sit engagement i børneomskæring.

Skærmbillede 2014-02-10 kl. 15.34.01

Billedet som Facebook ikke kunne acceptere, var det der fulgte hendes kronik Så hør dog efter! i Dagens udgave af Ekstrabladet.

Intact Denmark har en billedpolitik, der betinger, at vi kun viser billeder af børn der lider, når det er tvingende nødvendigt i sammenhængen.

Da vi allerede én gang i dag har vist billedet, der fik Bjerrehuus helt op i det røde felt, vælger vi denne gang at undlade at vise det igen.

BLIV MEDLEM AF INTACT DENMARK, det koster kun kr. 100,- om året.

2 kommentarer til “Suzanne Bjerrehuus udelukket fra Facebook på grund af omskæringsbillede

  1. Det er i dagens Danmark strafbart at udøve vold på både børn og voksne.
    Hvorfor er det så ikke strafbart at udøve vold ved omskæring af små raske drengebørn?Hvordan kan det være mere lovligt når det er læger som omskærer raske børn. Det må vel stadig betragtes som vold når indgrebet ikke er sygdomsbetinget. Hvis argumentet er at det er lovligt og acceptabelt fordi sådan har det foregået i tusinder af år. Så tænker jeg på de overgreb som foregår bl.a i Kenya som vi ikke accepterer selv de også har foregået i mange hundrede/tusinde år. Lad Danmark være et foregangsland for ikke udøvelse af vold mod spædbørn.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.