Danskere: Omskæring af drenge bør forbydes

Skærmbillede 2014-02-10 kl. 12.50.48“Mange jøder og muslimer omskærer deres sønner, mens de er helt spæde – men ifølge rundspørgen mener 72 procent af danskerne, at man bør vente, indtil drengene er 18 år og dermed selv kan bestemme.”

Politiken bringer i dag en kort notits vedr. den nyeste spørgeundersøgelse om drengeomskæring. Foretaget af InFact på foranledning af DR” i anledning af programmet DR2 Undersøger: Omskåret mod sin vilje, der omhandler Intact Denmarks næstformand Leo Milgroms møde med bla hans mor, hvor de drøfter hvorfor hun lod ham omskære.

Se programmet på DR2 kl. 21.00 i dag.

I dagens anledning har Leo også været i P1, P4, DR2 Morgen, DR Nyhederne og her til aften kan han ses i Aftenshowet forud for udsendelsen på DR2.

God fornøjelse!

Bliv medlem af Intact Denmark, det koster kun kr. 100,- om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.