DR2 undersøger: Omskåret mod sin vilje

Leo Milgrom, næstformand Intact Denmark - Forening mod børneomskæring Fotograf: Lars Peter Bæhrendsen lpbfoto.dk

“Er det i orden at skære i et nyfødt barn af religiøse årsager? DR2 Undersøger følger 34-årige Leo Milgrom, der er meget ked af, at han blev omskåret som barn. Han opsøger sit jødiske bagland for at få svar på, hvorfor omskæring stadig er så vigtig for religionen, og han møder sin mor for første gang i to år, for at spørge hende, hvorfor hun gik med til, at han skulle omskæres.” Sådan beskriver DR2 udsendelsen om Intact Denmarks næstformand Leo Milgrom, der bringes d. 10. februar 2014 kl 21:00, så reserver tid i sofaen og zap over på DR2.

Leo har tidligere fået sat stærkt og sagligt fokus på omskæringsdebatten med sit åbne brev til overrabiner Bent Lexner “Kan du give mig min forhud tilbage?”, der blev bragt i Politiken d. 28. juli 2012.

DR2 undersøger: Omskåret mod sin vilje (Leo Milgrom)Leo fik aldrig svar på sit spørgsmål, han har ellers forsøgt flere gange siden bla. ved at spørge personligt ved en debat i februar 2013 og senest i forbindelse med denne udsendelse. Se mere om hvordan det gik, når DR2 blænder op for Leos historie.

LÆS OGSÅ: Drengeomskæring er lemlæstelse
Bliv medlem af Intact Denmark