Støt resolutionen fra Europarådets Parlamentariske Forsamling

Resolutionen fra Europarådets Parlamentariske Forsamling, der betegner drengeomskæring som “et overgreb mod barnets kropslige integritet”, er truet af politisk pres fra bl.a. israelske og tyrkiske politikere og lobbyister. Intact Denmark opfordrer derfor alle vores medlemmer og støtter til at bakke op omkring resoulutionen ved at underskrive denne underskriftindsamling.

// – Mikael Aktor, Intact Denmark

En kommentar til “Støt resolutionen fra Europarådets Parlamentariske Forsamling

  1. jeg kan ikke for stå at der ernogen der har noget i mod at der er nogender har noget i mo at vi bliver omskårn det må da være fordi at de ikke tør at blive det selv men man skal jo også lige tage de fordele med der er i at være omskårn så er man fri for for huds betenlse og for huds forsnævring og mange ander fordele ved det jeg kan lige sige at en af di fordele er at man kan holle længer vbile det ikke vedre dejlit at kune hole en rejsning længer og pigerne er vile med en omskårn penis og det er meget be halit at være det jeg ved at dem jeg har lavet det på har været så glad for det de kan ikke for stå at ded ikke har gjort det for langtid siden jeg gør det stadi væk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.