Forhudsaktivister køber minister

Da vi for et par dage siden opdagede, at kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen havde valgt at bortauktionere sig selv i en god sags tjeneste, sprang vi straks til handling. Når man ikke kan få relevante ministre i tale på anden måde, så må man være kreativ. Skærmbillede 2013-10-14 kl. 17.48.35

Ved hjælp af en lynindsamling blandt foreningens medlemmer og på Facebook lykkedes det at samle penge nok ind til at begynde at byde på ministeren. De sidste par minutter var særligt nervepirrende og buddet var lige ved at gå til anden side, men ved hjælp af en sidsteøjebliks donation fra et engageret medlem af foreningen, lykkedes det alligevel at hive buddet hjem.

Ekstrabladet har skrevet en fin artikel om vores initiativ på deres hjemmeside. Det er da morsomt.

Nu er vi spændte på, hvornår Ministeren kan finde til at spise et måltid god mad i engageret selskab.

– Lena Nyhus, forkvinde

3 kommentarer til “Forhudsaktivister køber minister

 1. det er sørme en seriøs og vidende læge/forsker, som på videoen udtrykker sig
  nu kan man ikke tvangsindlægge omskærings-forkæmperne til at se og lytte til denne mand, men kunne man sende videoklippet som link til sundhedordførerne i de politiske o´partier, eller er det for spam-agtigt´?
  det er i øvrigt rystende, så meget mere substans og viden, der er akkumumeleret i omskærings-modstandernes argumenter end i fortalernes.
  venlig hilsne fra Eske Holm

 2. Hej Erik

  Jeg er oprigtigt glad for at høre, at du og din partner har et godt sexliv, det skulle være alle forundt, tillykke med det.

  Desværre er det sådan, at omskæring fjerner ca. halvdelen af følsomheden i penis, halvdelen af hudoverfladen og hele forhudens funktionalitet.

  Der er mange mænd, der gerne selv ville have haft dét valg. Altså kunnet vælge hvorvidt de ville sige farvel til halvdelen af følsomheden til fordel for påstande om hygiejnemæssige fordele.

  Man skal heller ikke glemme, at man kan komme langt med vand og måske lidt intimsæbe.

  Under alle omstændigheder er Intact Denmark ikke mod omskæring som sådan. Vi er mener alene, at det skal være et valg, som den voksne velinformerede person kan træffe for sig selv i stedet for noget, der skal påtvinges et barn.

  Du kan lære mere om følsomheden fra denne video, der er vældigt informativ. http://intactdenmark.wordpress.com/2013/10/14/myte-vs-fakta-omskaering-fjerner-halvdelen-af-folsomheden-i-penis-maske-mere/

  Venligst

  Lena Nyhus, forkvinde

 3. jeg mener at her i danmark skule ale dk mend omskærs for det er det beste og det meste hygieniske og det er behaligt at være omskårn jeg kan ikke for stå at der er nogn der har noget i mod det da jeg selv blev det var jeg ikke i tvivl om at det var det rigti at jeg gjore det jeg har ikke for trut dat og vi får et beder sex liv

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.