Manu Sareen er til salg – hjælp Intact Denmark med at købe ham

Skærmbillede 2013-10-12 kl. 10.40.00Jamen, det er sandt, Ligestillingsminister Manu Sareen er altså til salg. Han har bortauktioneret sig selv til fordel for en god sag. Det er der jo kun godt at sige om, for han er en travl mand. Faktisk så travl, at det hidtil har været helt umuligt for Intact Denmark at få et møde med Hr. Ministeren om, hvorfor man gerne må skære i drenges raske kønsorganer, når man ikke må skære i pigers. Man skulle ellers tro, at det var et kerneområde for Hr. Ministeren.

Vi lader os ikke stoppe og nu har vi chancen for at købe ham… altså en middag med ham, hvor vi i fred og ro kan tale om sagen. Han er nemlig til salg på Lauritz. Der er tale om en win/win situation. Hvis vi kan rejse penge nok på to dage, så køber vi Ministerens tid og lader donationerne gå til hans gode sag. Hvis vi bare får ham til bords, skal vi nok overtale ham.

Hvis det ikke lykkes at rejse penge nok, så lader vi donationerne blive i foreningen, de bruges til at rejse opmærksomhed om Intact Denmarks gode formål. Vi startede i går og har indtil rejst kr. 850, 1.150, 1.170, 1.290, 1.690, 3.390, 3.490,-. Højeste bud er lige nu på kr. 3.100 + omkostninger, så vi får brug for mindst 3.600 + omkostningerne til selve middagen.

Donér her, hvis du også mener, at Ligestillingsministeren skal tage stilling til drengeomskæring.

Det hele handler om at beskytte børn mod omskæring, for man skærer da ikke i raske børn.

– Lena Nyhus, forkvinde

Skulle du få lyst til at blive en del af Intact Denmark – Forening mod børneomskæring, kan du melde dig ind her.