Mænd står frem

Tekst: Intact America
Introduktion og oversættelse: Lena Nyhus, forkvinde

Sidste år startede Intact America en stor kampagne mod drengeomskæring, der hedder “Men Speak Out“. Den har fået massiv opbakning fra de mange mænd i USA, der er blevet omskåret mod deres vilje. For nylig offentliggjorde de dette foto med ordene:

Intact America / Franc D.

Sidste år startede vi vores “Men Speak Out” kampagne, hvor vi inviterede mænd til at indsende fotos af dem selv med babyfotos. Billederne viser hvordan babyer, der er blevet skåret (kønslemlæstelse/drengeomskæring) vokser op til at blive mænd, der stadig kæmper med det, der blev gjort mod dem.

Vi modtog for nylig dette fantastiske bidrag fra Franc D., hvis babybillede viser hans omskæringsceremoni. Franc skrev; dette billede bringer mig en masse vrede, frustration, ja endda mareridt. Jeg har lært at tilgive og velsigne mine forældre for deres uvindehed om omskæring. Det er mig stadig en gåde hvorfor den unge generation nægter at lære og vågne op!

Tak Franc. Fordi du deler din historie og dit billede. Også tak til alle de mænd (og kvinder) der finder modet til at tale om deres egne oplevelser. Det første skridt mod uddannelse og oplysning er kommunikation!Og nu vi taler om det, så vær sød at “synes godt om” dette utrolige fotografi, så andre kan se sandheden om omskæring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.