Forhud i rynkecreme

I USA sælger børnelæger forhuden til bla. kosmetikproduktion efter omskæringen af drenge.

Der er mange penge i omskæringsindustrien, dels fordi det er en procedure, som lægerne tjener meget på og dels fordi et enkelt stykke forhud kan bruges til at gro kunsthud på størrelse med arealet af et fodboldstadion.

Serum udvindes af forhuden og anvendes i anti-rynkecremer. Her fortælles om cremerne på et Oprah-show, fordi Oprah anbefaler cremerne… Jagten på evig ungdom vejer tungere end hensynet til barnets rettigheder.

2 kommentarer til “Forhud i rynkecreme

  1. Og de arrangerer det som en fest, hvor lægerne marcherer sejrrigt på podiet. Helt uden tanke for ofrene, der kun eksisterer som ligegyldige vækstmedier for en vigtig ingrediens i lægernes trylle-eliksir.
    Usmageligt setup af griske og dybt kyniske mennesker, der profiterer på at skære nyfødte drengebørn i stykker :.(

  2. Det er jo nærmest kannibalistisk:
    Gamle mennesker, der i jagten på evig ungdom fortærer dele af spædbørn, levner resten, og lader dem leve resten af livet, lemlæstede – forkrøblede.
    Som i de grummestes folkeeventyr :..(

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.